lauantai 22. joulukuuta 2012

Saksikoristevaihto ja esimakua joulusta:)

Hei ja ihanaa jouluista lauantaita kaikille!

Itse en ole laittanut kotiani jouluiseksi millään muotoa, ja aatto ja Tapaninpäiväkin menevät töissä, joten joulufiilis on vielä hieman hakusessa. Eilen kuitenkin sain jotain ihanaa IHANAA, nimittäin saksikoristevaihdossa parini minulle lähettämän työn! Huh, olen niiin valtavan iloinen siitä! Kiitos Ulla:)!


Tämä työ siis ei ole oma tekemäni,vaan sen lähetti minulle Ulla blogista: http://www.takkuli.blogspot.fi/
Paketti tuli tosiaan lähes kuukauden myöhässä osoitemuutosten takia, mutta kyllä nyt tulee joulumielelle, kun viimeisiä joulukortteja pistellessä näin kauniita saksia käyttää! 



Erityisen ihanat yksityiskohdat ovat mielestäni tuo pieni nappi vimeisen paketin päällä, sekä upea helmikoristelu, joka kiertää koko työtä:) Kokonaisuudessaan tämä ristipistovaihto oli todella mukava ja antoisa kokemus ja aion ehdottomasti osallistua näihin jatkossakin!

Saksien lisäksi joulumieltä on kohottanut joulukorttien pistely sekä pienten lahjojen viimeistely. Ennen joulua en uskalla kaikkea tänne vielä paljastaa, mutta vähän esimakua voin antaa. Sukuni on tällaista reissaaja-porukkaa; torstaina nousi taas yksi lentokone Balille päin, jonne kummini lähtivät viettämään joulua ja uutta vuotta. Olisi tuntunut hölmöltä antaa joululahja vasta Loppiaisen aikoihin, joten annoin sen etukäteen:) Arvaatteko, mitä näillä tarvikkeilla saa aikaan?


Kortteja kortteja!


Tällaisen joulutervehdykset saivat siis rakkaat kummini:) Heille on myös tilauksessa aiemmin esittelemäni nalletyyny, toivotaan, että se valmistuisi, ennen kuin he palaavat lomalta. Aloitettu jo on!
Kortin lisäksi väsäsin oheen pienen lahjan, mutta koska samanlaiset menevät myös toisille kummeille ja mummeille, ei niitä parane esitellä kun vasta joulun jälkeen;)

Rauhallista joulua kaikille lukijoilleni ja teidän läheisillenne! Viettäkää oikein mukavat pyhät ja ennen kaikkea nauttikaa! Itse aherran Valintatalon kassalla, mutta aion kyllä rauhoittua oman perheeni pariin joulua viettämään ja hyvää ruokaa syömään. Joulun jälkeen pääsen vihdoin esittelemään loput tekemistäni korteista ja lahjoista, siispä palataanhan astialle!:)

Terkuin,
Vilma

11 kommenttia:

  1. Hienoja juttuja ja mahtavaa, että sait tuon Ullan paketin. Todella hieno! Ja mukavasti teitte omannäköisenne jutut :)

    Ihanaa Joulua Sinulle Vilma ja läheisillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olen todella todella iloinen, että sain sen! Pelkäsin jo, ettei paketti löydä koskaan perille!

      Ihanaa joulua myös sinulle, kirjavaihtoehdot odottavat valintaasi;)!

      Poista
  2. Onneksi vaihto löysi perille. Tosi kiva saksikoriste. Kiva joulukortti ja mielenkiintoista on nähdä sitten ne loputkin lahjat =D

    Hyvää joulua ja onnea tulevalle vuodelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, huippu juttu kyllä! Jepsis, joulun jälkeen paljastan loput:)

      Kiitos samoin myös sinulle!

      Poista
  3. Onpa ihanaa, että sait sakset ja koristeen Jouluksi kotiin :) Oikein Hyvää Joulua vaihtoemoltakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta vaihdosta!:) lisää vaan vaihtoja ja nämä 'pienet' on mukavia, niin on matalampi kynnys osallistua:)
      Ja kiitos samoin sinulle!:)

      Poista
  4. Kivaa, että koriste oli mieluinen :-)
    Oikein ihanaa joulua sinulle!

    VastaaPoista
  5. Ai niin, saisinko lainata kuviasi koristeesta? Unohdin kotona kuvata ennen postitusta ja mun kuva on otettu hämärässä autossa käsilaukun päällä huonolla kännykkä kameralla :-D

    VastaaPoista
  6. Hienoa, että osallistuit saksikoristevaihtoon ja sait noin kivan koristeen. Minä jätin tällä kertaa vaihdon väliin, kun on ollut niin kiireinen syksy.

    Hyvää ja rauhallista joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava kokemus ja kiitos kannustavista kommenteista tämän harrastuksen ja blogin suhteen:)
      Ja kiitos samoin, ensi vaihdossa ehkä sinäkin mukana!?:)

      Poista