keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Heipparallaa uudelta bloggarilta!

Noniin, täällä kirjoittelee uusi tuttavuus blogimaailmassa, parin viikon päästä 20-vuotias Vilma tyttönen Kuopiosta:)!

Olen jo pitkään seuraillut blogeja eri henkilöiltä ja eri aiheista, ja nyt pitkäaikainen haaveeni omastakin toteutui, ikään kuin synttärilahjana itselleni:) Aiheita ja blogin sisältöä miettiessä ideoita oli ainakin tuhat miljoonaa, kun elämäni on täynnä vaikka minkälaisia ihmissuhdekiemuroita, työjuttuja, kaverijuttuja, treenijuttuja.... On/Off -tyyppinä mielenkiintoni kohteet vaihtelee, välillä annan jollekin asialle 110% itsestäni ja hetkessä en jaksakaan kiinnostua enää siitä. Yksi aihe kuitenkin on ja pysyy, ja se on ristipistotyöt!

Perheeni, ystäväpiirini ja muut minut tietävät ovat varmaan kuin puulla päähän lyötyjä aihevalinnastani, ulospäin kun en näytä miltään kirjontaintoilijalta, hehheh. Mutta siinä ehkäpä syy, miksi halusinkin kirjoittaa siitä tänne; en tunne tai tiedä KETÄÄN, joka tekisi ristipistotöitä?! Itse olen tehnyt niitä yläasteelta alkaen vaihtelevalla säännöllisyydellä, valmiita töitä minulla on varmaankin parisen kymmentä kappaletta, ja viimeisen puolen vuoden ajan on koko ajan joku työ ollut käsillä. Kaikki vapaa-aika, joka minulta töiden, harrastusten, ystävien ja perheen ohella jää, menee neula kädessä kirjoen:) Ja se mitä rakastaa, siitä tykkää puhua, mutta kenelle kerron valmiista töistäni, kenen kanssa ideoin uusia, kenen kanssa jaan kaikki nämä kokemukseni, kun ei ole lähellä ketään kenelle kertoa? Okei, nyt huijasin, onhan niitä ihmisiä mielin määrin kenelle kertoa, eri asia, ketä sitten kiinnostaa.... Siskollani ja kihlatullani ainakin tulee jo korvista ulos kaikki ristipistohömpötykseni! :D

Toivoisinkin tätä kautta löytäväni muita aiheesta kiinnostuneita ja samaa aktiviteettia harrastavia ihmisiä, joiden kanssa jakaa kokemuksia, malleja, ohjeita ja vinkkejä. Kaverit ja perhe ovat toki myös tervetullutta lukijakuntaa, jospa tämä avaisi vähän maailmaa, jota elelen iltaisin sohvan nurkassa:) Ja kaikista parhainta tietysti olisi se, kun joku ristipistoneitsyt lukisi, kiinnostuisi ja aloittaisi itse saman homman!! Tämä ei ole vain keinutuolissa istuvien vanhusten harrastus, vaan myös me nuoret voidaan ristipistoilla ja ilahduttaa itseämme ja muita kivoilla ja omaperäisillä sisustusjutuilla:) (Kahdenkymmenen valmiin työn jälkeen kannattaa tosiaan alkaa jo ilahduttaa muitakin, sillä vaikka ristipistotyöt on kivoja, kokonainen asunto täynnä niitä ei ole kiva:D)

Tässäpä siis pientä kuvausta ja ennakkotietoa taustoista ja ehkäpä jo huomenna tulee sitten jo itse asiaakin;)!

Terkuin,
Vilma


7 kommenttia:

  1. Tervetuloa bloggaamaan ja ristipistoilemaan, tämä on upea harrastus. Blogien kautta löydät uskomattoman määrän ihania ksätiyöblogeja aina vaan lisää. Meillä on tosi kiva ja aktiivinen ristipistoyhteisö täällä Suomessa :) . Toinen toistaan ihanampia malleja ja tavaroita ja ideoita löydät aivan varmasti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja kannustavasta viestistä! Toivon todella, että pääsen "piireihin" sisään ja löydän tätä kautta paljon uusia ideoita ja inspiraatiota:)!

    VastaaPoista
  3. Kiva nähdä uusia ristipistobloggaajia. Kiitos, kun vierailit blogissani ja jätit kommentin. En kovin ahkerasti etsi uusia ristipistoblogeja, mutta on niin mukava seurata mitä muut pistelee ja siitä saa vähän innostusta ja ideoita omiinkin töihin.

    VastaaPoista
  4. Miltähän se mielikuvien ristipistoilija näyttää... Minulla on ollut onni tavata useita pistelijöitä ja kaikki ovat olleet aivan ihania persoonia. Siilinjärvellä ainakin on yksi ahkera pistelijä eli Srinity http://neulajalankaa.blogspot.fi/

    Jos joskus saatte järkättyä pistelytapaamista sinne päin Suomea niin mieluusti osallistun. Hurautamme autolla jokusen kerran vuodessa siitä Siilinjärven kautta vanhempiani moikkaamaan Nurmekseen =D

    VastaaPoista
  5. Itse kun aloitin blogin, luulin ettei tämän aiheen blogeja ole lainkaan, ja nyt niitä onkin löytynyt vaikka kuinka ja ihania pistelyitä ollut! Tosiaan kasvotusten en ole nähnyt eläessäni YHTÄKÄÄN ristipistoilijaa, lukuunottamatta tätä isotätiä, mutta sitäkin nähdessä en itse tiennyt koko harratuksesta mitään!
    Kuulostaa kivalta tuo tapaaminen, pitää laittaa korvan taakse;)!Olen vielä sen verran uusi täällä, etten ehkä itse uskalla alkaa järjestämään, mutta osallistun kyllä mielelläni jos tulee muualta päin puhetta!!

    VastaaPoista
  6. Hei!

    Monen mutkan kautta löysin blogiisi. Tosi kivaa, kun löytyy uusia pistelijöitä näin netin välityksellä.

    Laitankin sulle heti linkin kahteen kotimaiseen ristipistokauppaan, jos et ole noihin vielä löytänyt:
    http://www.emmuli.fi/
    http://macrame.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Totta, on huippua tutustua aina vain uusiin ja uusiin ihmisiin, ja saada ideoita ja ajatuksia toisten tekemistä töistä ja blogista:)

      Kiitos, en olekaan noista aikaisemmin kuullut, pitää käydä heti tsekkaamassa:)!

      Poista