sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Askartelua tulitikkurasioista

Jouluaskartelulinjalla jatketaan edelleen!
Lupasin viimeksi vielä tällä viikolla palata näissä merkeissä ja juuri ja juuri taidan lupaukseni onnistua pitämään;)

Kerroinkin siskoni poikaystävän äidin olevan kova askarteluintoilija ja päätimmekin lyödä viisaat päämme yhteen ja tehdä jouluaskartelut tänä vuonna porukassa! Idea oli aivan loistava ja vietin yhden leppoisimman päivän ikinä viime viikon sunnuntaina hyvän ruoan, hauskan seuran ja upeiden askartelujen parissa. Kiitos Irma, Irman sisko Ellu, sekä tietysti oma sisko Venla ja Waltsu:)! Minä, Ellu ja Irma olimme kaikki tuoneet omat askartelutarvikkeemme yhteen ja Irman luona kasasimme ne pöydälle ja sitten vain luovuus valloilleen!


Minä innostuksissani olin unohtanut puhelimen laukkuun koko askartelujen ajaksi, joten kuvat löytyy vain valmiista töistä. Itse tein yhden tulitikkurasian, sekä pari muuta pientä työtä, joista myöhemmin lisää;) tämän tekstin kuvitukset on Irman aikaisempia askarteluja.


Irma on koristellut tulitikkurasioita kymmenittäin ja minusta se on todella hyvä lahjaidea ja muutenkin käytännöllinen sisustuselementti kotiin. Meidän koristelut teimme Sampon toiseksi pienimpään tikkuaskiin. Harmittaa hirveästi, kun ei ole kuvia, sillä se koristelutarvikkeiden määrä oli ihan valtava!

Vanhoja tapetteja, kartonkia, paperia, huopaa, erilaisia rei'ittimiä, kuviosaksia, helmiä, paljetteja, nauhoja, nappeja... Lista jatkuisi loputtomiin! Todellinen askartelijan unelma :)


Omani aloitin leikkaamalla pahvista rasian kokoiset palat, jotka liimasin paikoilleen. Kuvioin askiin enkelin, jonka vierelle tein kuviorei'ittimellä lumihiutaleita ja viimeistelin kannen vielä helmillä. Aforismien ystävänä googletin teemaan sopivia lausahduksia ja löysinkin mielestäni juuri passelin:)"Ilman sinua elämäni olisi pimeää." 

Eikö sovi tulitikkurasiaan aika osuvasti?:)

Askartelut eivät suinkaan tähän päättyneet, vaan jatkan lisää myöhemmin. Opin yhden ihan uuden jutun tältä saralta, ja haluan sen teillekin opettaa;) tarvitsen vain tietokoneen, koska linkkien lähettäminen ei puhelimella onnistu... Toivotaan, että pian onnistuu, niin ehditte hyödyntämään idean ennen joulua!

Terkuin,
Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti