sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Synttäripäivän iloiset fiilikset ja käsitöitä:)

Superrrrrhuippua sunnuntaita!:)

Kuten otsikko kertoo, tänään on kauan odotettu 20-vuotissyntymäpäiväni:) Heräsin Iittalan Aalto-tarjottimella sänkyyn tuotuun aamupalaan, eikä mikään voi enää pilata päivääni! Kivoja uutisia on myös blogin suhteen: 15 päivässä blogiani oli luettu 2000 kertaa, joka on paljon enemmän, kuin olisin osannut odottaa! Tavoitellaan yhdessä 3000 kuukasikävijää?:)

Käsitöitä on tullut tehtyä ja vihdoin pääsin taas parin viikon tauon jälkeen ristipistojenkin ihanaan maailmaan. Olen tehnyt hieman ideointia blogin suhteen ja parin viikon päästä teenkin tähän kivan uudistuksen, johon viikonloppuna valmistunut luomus liittyy, siispä en julkaisekaan sitä täällä ihan vielä. Aikaisemmin tekemäni kukkataulut kuitenkin on nyt viimeistelty, ja lopputuloksena näkymä on tämä:



Joskus tein noita kukkasia kaksi kerralla, kun en muuta keskinyt. Työ onkin niin pieni, että jälkikäteen ajateltuna nuo sopiikin yhteen tuollaisena duona, yksi näyttäisi liian yksinäiseltä. Ja kuten tarkkaavaiset huomaavat, ohje on kirjasta Kauneimmat ristipistot, jonka kanttakin tuon kukkasen malli koristaa:)
http://vilmanpistot.blogspot.fi/2012/09/mista-kaikki-alkoi.html

Lupasin myös laittaa pipon ja kaulahuivin malleista kuvat tänne blogiin, niin pääsette itsekin tekemään, joten tässäpä ne tulee:



Tuossapa siis ohjeet molempiin:) Tuli ehkä vähän epäselvä ainakin jälkimmäisestä, mutta jospa siitä selvän saa! Kannattaa ainakin aloittelijoiden lukea hyvin tuo virkkausohje, kun oli minun mielestä näin 10 vuoden jälkeen ensikertalaiseksi aika monimuotoinen, miljoona asiaa piti ottaa huomioon ja koko ajan laskea. Toisella kerralla sujui jo huomattavasti paremmin, joten nyt vaan kaikki myös virkkaamaan ja neulomaan, vielä ehtii jouluksi!;)

Kiitos muutenkin todella paljon kaikille, jotka olette kommentoineet blogia! Aivan ihana huomata, kuinka uudet tuttavuudet ovat löytäneet blogini ja minä sitä kautta teidän muiden blogeja. Tämä touhu on niiiin koukuttavaa!

Kohta onkin lähtö vanhempieni luokse sukusynttäreille:) Meillä menee hauskasti, kun veljeni on syntynyt 12., minä 14. ja äitini 18. päivä lokakuuta, joten tiedossa on vuosittain oikea juhlaviikko! Ensi kirjoituksessa selviääkin, josko sieltä tulisi jotain eväitä uusiin töihin. Ja jos ei muuta, niin oma lahjani äidilleni sisältää vähän jotain itse tehtyäkin, jonka aion teille esitellä. Olen surkea yllätysten antaja ja yllätysten saaja, koska aina kaivan kaikki lahjat etukäteen esille ja annan omistani niin paljon vihjeitä muille, ettei ne loppujen lopuksi ole yllätyksiä ollenkaan. Tämänkin salassa pitäminen on ollut suuri haaste, mutta kohta se sitten selviää sekä äidille, että teille!

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille lukijoilleni, alkuviikosta palataan uusien projektien parissa:)!

Terkuin,
synttärisankari Vilma

2 kommenttia:

  1. Onnea tyttösein <3! Oma lahja on vielä "yllätys" ;) Vähän jo ehkä arvaan... Toivotaan kovasti lukijoita blogillesi ja Sinulle intoa kirjoittamiseen myös jatkossa. Sinulla on mukava tyyli!

    Ihanaa synttäripäivän iltaa ja 18.päivä juhlat jatkuu :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) no et kai sitä sinä voi arvata;) joo, silloin saat lahjan, katsotaan osuuko luulo oikeaan:)!

    VastaaPoista