sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ystävänpäiväarvonta!

Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää.
Ja minun ystäväni on kuin niityn kukka, joka saa minut hymyilemään.
Ota kädestä kiinni, tule kanssani rantaan, vien sinut katsomaan, kuinka aurinko laskee puiden taakse ja saa taivaan punertamaan:)

Yksi vuoden kivoimmista päivistä on kohta tulossa ja sen kunniaksi haluaisin laittaa pystyyn pienen ystävänpäiväarvonnan:)!

On ollut todella ihanaa huomata, kuinka paljon blogiani on käyty lukemassa. Seuraan aktiivisesti kävijälaskuria sekä sitä, millä hakusanoilla blogiani on löydetty ja minkä sivujen kautta tänne on päästy. Kävijämäärät ovat olleet koko ajan kasvussa ja olen saanut paljon uusia blogituttavuuksia, kiitos siitä:)!

Haluan, että kehitys säilyy kasvussa ja jokaisen sanalla on merkitystä. Siispä annan teille pienen haasteen.
Arvon jokaisen kommentin kirjoittaneen lukijan kesken itse tekemäni ristipistoystävänpäiväkortin:) Kommenttisi voi olla missä tahansa tekstissä, otan vastaan risuja ja ruusuja, kehitysehdotuksia, ideoita, vinkkejä, ajatuksia, mitä tahansa! Otan huomioon jokaisen kommentin tästä hetkestä lähtien maanantai-iltaan 11.2. mennessä ja huolimatta viestin sisällöstä, ovat kaikkien nimet tasapuolisesti mukana arvonnassa:) Kuukauden päästä yhdelle teistä kolahtaa postiluukusta ristipistokortti, jota alankin nyt innolla puuhastelemaan:)

Lukuintoa kaikille ja nyt vaan mielipiteet julki ja runosuoni sykkimään!


Terkuin,
Vilma

19 kommenttia:

  1. Tätä blogia on kiva lukea! Harvapa (tai ainakaan minun ystäväpiirisssä) on innostunut ristipistotöistä ja on tosi kiva nähä kuinka hienoja niistä tulee. :) Jatka ihmeessä harrastusta ja tätä blogia. Se ilahduttaa monia :) Ps. Toi kuvassa oleva sydän, ootko tehnyt sen ite? Ylihieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:) Sama juttu, en juurikaan tunne ihmisiä, jotka näitä tekee, mutta tämä on loistava kanava tutustua sellaisiin!
      Olen tehnyt sydämen itse ja esitellyt sen aikaisemmin myös blogissani, käy lukemassa ohjeet ja kokeile itsekin:)
      http://vilmanpistot.blogspot.fi/2012/10/synttariaskartelua-aidille_21.html

      Poista
  2. Sulla on ihan huippu blogi! Itse en harrasta ristipistotöitä, mutta kirjoitat siitä niiiin ihanasti, että jos tilaisuus tulee, kokeilen varmasti myös itsekin :) Jatka samaan malliin ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Ulla! Ja kiitos Mikke!
    Ehdottomasti rohkeasti vaan kokeilemaan,harjoitus tekee mestarin;)
    Ja aion jatkaa!:)

    VastaaPoista
  4. Minä käyn joka päivä katsomassa josko on tullut jotain uutta,utelias kun olen.
    Ystävänpäivä-ideasi on kivaTerv. Kisu

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa Kisu!:) oli tosiaan vähän pidempi tauko tuossa ja siihen väliin jäi ne pistelykuvat, kysyitkö joskus, kuinka kanavapistot tehdään ja lupasin seuraavassa kirjoituksessa näyttää? Olen pahoillani, kun se jäi, mutta jos vielä olet kiinnostunut, kuvat on otettu ja laitan ehdottomasti esille, mikäli haluat:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olisi kiva jos laittaisit ne kuvat näkyville.
      Voisi olla jollekkin toisellekkin aloittelijalle avuksi.
      Terv. Kisu

      Poista
    2. Okei laitan seuraavaan tai sitä seuraavaan kuvat esille:)!

      Poista
  6. Ihana, kun olet tullut takaisin ja olet ollut kyllä tosi ahkera. Hienoja juttuja ja kiva, että laajennat myös välillä askartelun puolelle :)

    terkuin
    Äityliini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että tulin, myös itseni kannalta! Tää on huippua:) joo ja sitten pidetään myös se yhteinen puutarha-askarteluilta niin saan lisää kirjoitettavaa!

      Poista
  7. Moi,
    Mustakin on tosi hauska lukea, että joku muukin nuori tekee ristipistotöitä. ;) Olen kurkkinut sun blogia joulukuusta lähtien, mutta nyt itseasiassa tulin kommentoimaan senkin takia, että laitoin tänne linkin omasta, uunituoreesta blogistani. :)

    T: Iida / http://kaavastapoiketen.wordpress.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kuulla, että ole aloittanut omankin blogin, tähän todella jää koukkuun;)! Kiitos linkistä, kävinkin jo blogisi lukemassa, huippu juttuja olet tehnyt!

      Poista
  8. Kiva blogi ja mukava Ystävänpäiväarvonta tiedossa! Jatka reippaasti valitsemallasi käsityöharrastus-polulla ja bloggailulla :)
    Minä löysin tänne Leilan fb:n kautta ja innokkaana kässäimmeissenä luen ja katson mielelläni muiden aherruksia.
    t.mili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mili! Loistava juttu, että löysit tänne, kiitokset vaan Leila-äidille ahkerasta mainonnasta;) Toivottavasti saat täältä jotain ideoita käsityöharrastuksiisi, ja kerro ihmeessä omiakin vinkkejä!:)

      Poista
  9. Minä myös mukavaan arvontaan mukaan:)

    VastaaPoista
  10. Ehdinkö vielä mukaan. Voi kun ihana, että olet innostunut ristipistotöistä! Niitähän tehtiin koulussa silloin, kun minä olin nuori ja pojan tekemä pyyheliina on visusti tallessa, johon alakoululainen on väkertänyt niin kauniit reunukset.
    Minulla soi nyt päässä...keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu, oon turhaan odottanut tuulta lempeää... :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki Beate56, olet mukana arvonnassa! Ristipistotyöt ovat kyllä todella kauniita ja mukavia tehdä:)
      Ihanaa kevään odotusta sinulle!

      Poista