sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kevätvaihto Johannalta minulle

Ihanaa palmusunnuntaita kaikille! Olin niin harmissani, kun ovellani ei käynyt lainkaan pikkunoitia virpomassa, vaikka olin ostanut heille pääsiäiskarkkejakin valmiiksi! Itse olen "bikinikuntoon kesäksi 2013"-kuurilla niin karkit on pannassa kokonaan, joten nyt ne on vaan ärsyttävänä kiusauksena täällä:(

Huomasin juuri, etten ole ollenkaan kertonut osallistuneeni uuteen ristipistovaihtoon?! Muistattehan edellisen jouluvaihdon, jossa parille pisteltiin kirjontasaksien kaveriksi jouluinen saksikoriste? I'M BACK tekstissä esittelen itse tekemäni vaihdon ja heti seuraavassa kirjoituksessa sen, jonka parini lähetti minulle. Tällä kertaa kyseessä oli kevätvaihto, ja järjestäjänä oli Pretty Exchanges blogi, sama kuin aiemminkin. Idea myös sama, eli vaihdon järjestäjä jakaa vapaaehtoiset osallistujat pareiksi, ja parille tehdään pistely annetun aiheen mukaan. Jokainen lähettää työnsä parilleen samana päivänä ja kirjomukset pidetään salassa, kunnes vastaanottaja on sen käsiinsä saanut.

Kevätvaihdossa aiheena luonnollisestikin oli kevät, ja tarkoituksena oli pistellä yksi "päätyö", jonka lisäksi pakettiin mukaan tuli laittaa kortin ohella kaksi ristipistoharrastukseen liittyvää juttua (kankaat, langat, napit, nauhat, mallit ym.) ja yksi kevääseen liittyvä juttu. Ilmoittautuminen päättyi jo 18.1. ja postitus oli 18.3. joten kaksi kuukautta oli aikaa kyseistä työtä tehdä. Hyvä niin, sillä se oli huomattavasti laajempi verrattuna edelliseen jouluvaihtoon. Itse sain oman työni postissa perjantaina, ja se tuli Johannalta.
Kokonaisuus oli kerrassaan ihana!


Kirjonta on ihanan superkeväinen kuva, josta löytyy kaikki kevään merkit, aurinko, lintuja, kukkia, vihreitä lehtiä<3! Lisukkeina mukana tuli viimeistelyyn tarkoitettuja kevätkukkia ja lehtiä sekä pompulanauhaa. Tuo puinen miniteline oli minulle tuttu jonkun maalarin telineenä, mutta onneksi kirjeessä oli vinkki, mihin sitä voi käyttää, niin pääsin enemmän kärryille! Voin kuulemma pistellä pinkeepin ja asettaa sen sitten telineeseen, kiitos vinkistä Johanna! Pakko myöntää, että jouduin googlettamaan tuon pinkeepin, ennen kun hoksasin, mistä on kyse. Ristipistokäsitteissä on vielä niiin paljon opittavaa!


Tässä lisäjutut lähempää:) Nuo kukkaset olivat aivan ihania, enkä malta odottaa, että pääsen hyödyntämään niitä tulevissa käsitöissäni! Vaaleanpunaisen eri sävyt, kukkaset ja sydämet nallejen ohella ovat ehdottomia suosikkejani kaikissa käsitöissä. Kuinka sattuikin sopivasti, että minulle osoitettu vaihto oli kokonaisuudessaan juuri sitä, mistä todella pidän:)!


Pussukan värit ovat aivan ihanat<3 Yläreunassa on käytetty samaa nauhaa, jota itsekin sain:)


Etsi kuvasta Misu;) Misu tykkää käsitöistä näköjään yhtä paljon kuin minäkin, kun on jokaiseen tunkemassa päätään tilaisuuden tullen! Pussukka oli viimeistelty todella huolellisesti, toivottavasti itsekin opin joskus tuon ompelun taidon:) Kaikelle tulee varmasti paljon käyttöä, KIITOS JOHANNA!

Vaihdon, jonka minä tein, postitin matkahuollon kautta sopimuksen mukaisesti maanantaina, mutta se ei ilmeisesti vielä ole saapunut perille, joten en voi laittaa kuvia vielä tännekään. Toivotaan, että alkuviikosta paketti saapuu perille ja pääsen esittelemään sen teille:) Työ oli yksi tähänastisista suosikeistani!

Ihanaa loppusunnuntaita kaikille:)!

Terkuin,
Vilma

6 kommenttia:

  1. Ihastuttavan vaihdon sait! Ja toivotaan, että sinunkin lähettämä vaihto jo kotiutuisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään itsekin tosi paljon:) lähetin matkahuollon kautta ja se menee lähimpään matkahuollon pisteeseen eli on varmaan jo perillä, mutta koska ei ollut puhelinnumeroa, niin vastaanottajalle tieto menee postissa joka taas kestää:/

      Poista
  2. Hei Vilma,

    kiitos :D Kevätvaihto saapui vihdoin perille :) Kirsin kautta tiedon sain ja kävin tässä koiran kanssa iltalenkillä paketin hakemassa. Aivan ihana!!!! Mä olen aivan "myyty". Kyllä on kaunis tyyny ja kirjanmerkki. Kirjasesta löytyy ihania pistelyitä, joista ainakin kannen linnun meinaan pistellä.

    Iso kiitos sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes loistavaa, olehyvä, huippua että tykkäät!:) se oli kyllä yks mun tähänastisista suosikkitöistä ja haluttais tehdä itselle samanlainen tyyny:)! Tää oli vasta toka vaihto ja hurjasti jännitti osaanko tehdä ylipäätään mitään :D

      Poista
  3. Eikö olekin mukavaa osallistua vaihtoihin :) Ihanan paketin sait Johannalta.

    VastaaPoista