sunnuntai 18. elokuuta 2013

Somebunny to love

Musta on tullut oikea söpöjen mallien haalija! Yksinkertaisesti mä vaan rakastan noita pieniä ja ihania nalleja, pupuja, koiria ja kissoja:) Onneksi ristipistolehdet ovatkin niitä täynnä ja minun kaapit taas ovat täynnä ristipistolehtiä - mikä loistava tilanne!

Tähän mennessä lehtien kirjonnat ovat painottuneet pääosin kaupanpäällisiin, koska silloin aloituskynnys on hyvinkin pieni kaiken ollessa valmiina mukana. Jos valitsee mallin lehdestä, joutuu käyttämään aikaa siihen, että valitsee sopivat langat ja etsii kangasta ym. Valitsetteko muuten langat aina suoraan ohjeen mukaan, vai sovellatteko niitä? Itse en juuri koskaan käytä ohjeen mukaisia lankoja, vaan valitsen langat kotona olevasta valikoimasta. Lopputulos on kuitenkin aina tyydyttänyt silmää :)


En saa päähäni lehden nimeä, josta tämä malli oli, mutta veikkaisin, että ihan Cross Stitch (luki ainakin mallissa). Ostan Helsingin reissuilta aina kaikki sillä hetkellä myynnissä olevat lehdet, eli joka kerralla mukaan lähtee niitä noin viisi kappaletta kaupanpäällisineen. Tekemistä siis riitää :)


Alkuun tietenkin lankojen lajittelua;) Tämä on kyllä ärsyttävä homma! Langat tulee mytyssä, ja on todella hankala erottaa toisistaan esimerkiksi persikka, vaaleankeltainen, keltainen, tummankeltainen, vaalea hiekka, hiekka ja vaalean ruskea. Seriously? Mukana kuitenkin lisäksi korttipohja, aidakangas, malli, neula ja kirjekuori, kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy:) Ei enää tekosyitä keskeneräisille töille!


Korttipohja oli samanlainen, kuten edellisessäkin postauksessa. Viimeistely oli helppoa, kun kankaan pystyi liimaamaan kanteen, ja väliin mahtuu hyvin runoilemaan onnentoivotukset, tai mitä ikinä tahtookaan:) Liimasin lisäksi vielä tuollaisen kiiltävän glitter-nauhan, joka tuo kivaa piristystä muuten niin vaaleaan korttiin.


PS. Kyselin Facebookissa vielä uudestaan synttärikortista ja keskustelu jatkui kuudellakymmenellä (!) kommentilla ja sainkin sieltä synttärivaihtoparin vielä tämän vuoden puolelle, jee! Jos vielä joku tänä vuonna juhliva on halukas toteuttamaan pienimuotoisen synttärikorttivaihdon, olen ehdottomasti mukana:)

Terkuin,
Vilma

4 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Tykkään kanssa noista lehtien kykiäisistä. Nykyään ostan lehden pääasiassa siksi, että siinä sattuu olemaan tosi kiva korttipakkaus tms mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla ihan sama juttu:)! Suhteessa tulee tosi edulliseksi verrattaen kun ostaisi saman määrän irtomalleja plus yhdet korttitarvikkeet!

   Poista
 2. Milloin tulee uusia töitä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeammin, kuin ehkä uskoitkaan! Tsekkaa etusivu;)!

   Poista