keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Synttärivaihto

Heipsis kaikille, jotka vielä tännekin olette eksyneet;)!

Mun tietokone on ollut rikki iät ja ajat, mutta koska eilen joku ihana lukijani kysyi, milloin uusia töitä tulee, päätin (taas!) ottaa itseäni niskasta kiinni blogin suhteen. Vastaus kysymykseen: uusia töitä on tullut paljonkin ja tulee koko ajan, mutta koneen puuttuessa ja töiden, treenien, stressin, väsymyksen ja kiireen takia blogin päivittely on jäänyt. Nyt kokeilenkin ensimmäistä kertaa tehdä blogipäivityksen puhelimella! Mikäli tämä sujuu suunnitelmien mukaan, saan toivottavasti tehdyt työt myös tänne puolelle esiteltyä :)

Kirjoitin parissa aiemmassa tekstissä olevani kiinnostunut pienimuotoisista synttärivaihdoista ja kahden pistelijän kanssa päätettiin tällainen toteuttaakin. Ensimmäinen vaihto tehtiin Erjan kanssa ja sovittiin, että kumpikin tekee kirjanmerkin ja kortin. Kyseltiin Facebookin kautta väritoiveita ja kiinnostuksen kohteita, jotta 'lahja' olisi varmasti mieluinen. Itse käsin tehtyhän on aina kaunis ja aivan upea lahja, mutta ei kai siinä käytettävistä lempiväreistäkään mitään haittaa voi olla;)


Erja tykkää pastellinsävyistä ja hempeistä jutuista ja samoin myös tummemmista violetin ja punaisen sävyistä. Nykyisissä käsitöissäni käytän pääasiallisesti enää vain lehtien malleja, koska ne ovat mun mielestä sopivan pieniä, hyvin ja selkeästi neuvottuja ja niin sanotusti 'ajan hermoilla'. Söpöjä ja nykyaikaisia! Selailin lehdet, joita kotoa löytyi - ja niitä on muuten paljon! Kortin nähdessäni ajattelin heti sen sopivan Erjalle hyvin värinsä ja kuvankin puolesta. Kaunis perhonen sopi väreiltään hyvin syksyyn ja koska se oli (yllättäen) lehden mukana tullut pakkaus, oli langat ja korttipohjat valmiina. Pistelyä vaille valmis siis:)


Kirjanmerkkiin mallin löysin myös lehdestä, mutta siinä jouduin jo hieman soveltamaan. Olin ostanut kesällä Kuopion Napista ja Nauhasta valmiiksi reunoiltaan siistittyä aidakangasta, joka on siis sopiva kirjanmerkkiin tai vaikkapa pyyhkeen reunaan. En millään saa päähäni, millä nimellä sitä kutsutaan...? Tähän mittaan sopivia malleja ei löytynytkään niin helposti, kun korkeus tuli vastaan. Lopulta kuitenkin löysin kukkaruukun reunalle sovitetun kukkaperhoskuvion, joka kävi mielestäni teemaan hyvin ja sopi kankaaseen korkeutensa puolesta vallan mainiosti :)


Lisäksi syksyn pimeneviä iltoja varten laitoin mukaan viime syksynä tekemäni sydänheijastimen. Ulkona on todella pimeää, eikä jalankulkijoita ja pyöräilijöitä meinaa huomata millään! Siispä muistakaa kaikki käyttää heijastinta!:)Onnea vielä Erjalle ja kiitos mahtavasta synttärivaihdosta! Myös joulukorttivaihto on suunnitteilla, ja jos jotain kiinnostaa pienimuotoinen 'parivaihto', niin ehdottomasti viestiä tulemaan ;)!

Palataan taas tuota pikaa:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti