keskiviikko 7. elokuuta 2013

Suloinen koirakortti

Huhuh, viimeistä lomaviikkoa vietellään täällä suunnalla ja vihdoin sain aikaiseksi istahtaa koneen ääreen päivittämään uusista aikaansaannoksistani!

Kirjoittelinkin ristipistoilijoiden FB-sivuilla, että kävin kesälomalla Barcelonassa rentoutumassa siskoni kanssa, ja teki kyllä hyvää!:) Kelit olivat upeat ja kaupunki muutenkin aivan ihana. Harmi vaan, taskuvarkaudet ovat siellä arkipäivää, ja myös minä jouduin omakohtaisesti sen kokemaan. Niinpä lähti rakas iPhoneni varkaiden matkaan mukanaan 3000 kuvaani, musiikit, sovellukset, yhteystiedot, viestit, kaikki! Myös kuvat kaikista ristipistotöistäni jäi sinne, joten uusista töistä ei ole kuin valmiita kuvia ...

Noh, joka tapauksessa ! Nyt on uusi puhelin ja kaikki hyvin:)! Vaikea uskoa, mutta olen todella ollut aktiivinen ristipistotöiden suhteen tässä kesän aikana. Ristipistolehtiä olen käynyt kuukausittain ostamassa Akateemisesta Kirjakaupasta Helsingistä ja täyttänyt myös lanka- ja kangasvarastojani Kuopion Napista ja Nauhasta. Tekemisenkin makuun on päästy, kun on tullut väsättyä lehtien ilmaismallit reissupistelyinä, sekä pari isompaakin juttua, niistä lisää myöhempänä ;)


En vaan voi lakata hehkuttamasta tuota ristipistolehtien mahtavuutta! 10 eurolla saa lehden täynnä ihania malleja ja kaupanpäällinen (yleensä ristipistomalli, kangas, langat, neula, viimeistelytarvikkeet) riittää jo kattamaan koko hinnan! Näitä pikkutöitä olenkin pistellyt junamatkoillani Helsinkiin ja takaisin ja tulipa sitä Barcelonankin reissulla pari juttua valmiiksi:) Yllä esimerkki kaupanpäällisestä (pistelyosuus tosin jo tehty:)).


Mun heikkouteni on just se, etten ikinä saa aikaiseksi viimeistellä töitä! Liian vaivalloista raahautua sinne Tiimariin ostamaan pahveja, liimoja, kirjekuoria ja muita härpäkkeitä, mutta näissäpä ei sitä tarvitse miettiä. Koirakortin korttipohja on superhyvä, koska takaosan sotkuiset päättelyt ei näy, vaan menee piiloon tuon pahvin väliin.


Nyt vaan odotellaan sopivaa synttärisankaria, niin saadaan kortti postiin;) Kuten ensimmäisessä kuvassa näkyy, mukana tuli myös sopivan kokoinen kirjekuori. Ihan huippua!


Onko teillä muilla ristipistoilijoilla joitain synttärivaihtoja tai muita "henkilökohtaisia" vaihtoja? Olisipa aika kiva idea omana synttärinä saada muiden tekemiä pistelyitä ja vastaavasti itse lähettää kortteja, kun te juhlitte vanhenemistanne :) Saa ilmoittautua halukkaaksi!

Palataanhan piakkoin taas asiaan;)

Kesäterkuin,
Vilma

2 kommenttia:

  1. On kyllä söpö koirakortti! Mullakin on ongelmana tuo viimeistely, hirveä kasa odottaa jatkojalostusta :-) Helppoja on nuo pistelylehtien valmiit korttipakkaukset, kun kaikki tarvittava on mukana, niin viimeistelykin sujuu ihan siinä sivussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, etten ole ainut ! On vaan niin laiska olo aina... Pitäisi ottaa joku päivä urakaksi viimeistellä kaikki keskeneräiset työt valmiiksi, niin ne pääsisivät kunnolla oikeuksiinsa! :)

      Poista